Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Любо Нейков пред инфаркт

отпечатай новината

04.12.2013 17:40 | Видян 3061 пъти

Любо Нейков пред инфаркт

Инфарктът, покосил брата на Любо Нейков – Цветан, ужасил актьора и го принудил спешно да влезе за изследвания в болница, съобщава “ШОУ” в новия си брой, който от днес е по павилионите на цяла България, пише Блиц.

Цветан Нейков почина в петък по време на работна среща от масивен инфаркт едва на 44 години вследствие на високо кръвно и запушване на аортата.Самият Любо също е с тежка хипертония, но е в по-рискова група от брат си заради свръхнадномерното тегло, проблеми с холестерола и бъбреците. Само миналата година звездата от “Комиците” Любо Нейков беше цели два пъти в прединфарктно състояние, притеснени са негови близки.

В края на април 2012 г. му прилошава на снимачната площадка на “Столичани в повече” и се налага парамедици да му бият инжекции за сърцето и бързо сваляне на кръвното. В големите жеги актьорът усещал слабост, а сърцето му излизало от ритъм.

През октомври 2012 г. Нейков вече е приет по спешност в болница, а лекарите заявили, че от масивния инфаркт го деляла само една крачка. Оттогава актьорът гълта всеки ден шепа хапчета, към които понякога се налага да се добавят и нови по спешност.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !