30 полицайки имали любовни афери с...

В Швеция избухна голям скандал около десетки служителки...

Смях: Мечешка тройка

Смях: Мечешка тройка Опасно за живота, но такива...

Кичка Бодурова с рекорден хонорар

отпечатай новината

05.12.2013 09:15 | Видян 3027 пъти

Кичка Бодурова с рекорден хонорар

Естрадната дива Кичка Бодурова е звездата, прибрала най-тлъст хонорар от продуцентите на „Музикална академия" . Тя изнудила Иван и Андрей да й платят цели 80 бона. Още в началото на преговорите Бодурова дошла с двама мастити адвокати, които довлякла чак от Америка, пише Всеки ден.

Именно тези обиграни юристи измъкнали от шефовете на музикалното риалити голямата сума, срещу която Бодурова обещала да стои до края на предаването, цели три месеца. Като мотив за големия кеш, който поискала, Кичка обяснила, че в противен случай тя щяла да бъде в загуба, защото в Америка ще изпусне много ангажименти и заявки за концерти.


Бодурова гарантирала в замяна, че ще впрегне всички свои приятели и колеги да изпращат стотици смс- и в нейна подкрепа и така продуцентите да избият някаква част от парите си. Кичка се имала за много по-велика от всички останали участници и нямала амбицията да грабва голямата награда. Освен внушителна сума, която е близо до голямата награда на шоуто - 100 000 лева, Бодурова успяла да си издейства и още две привилегии - да излиза от Къщата два пъти в седмицата и да има разрешението да пее свои собствени песни, които да промотира.

За огромната пакча, която Кичка прибрала в банковата си сметка, намекна певицата и ментор на младите Рут Колева. В живото предаване във вторник вечер, тя каза, че „Кича вече си е взела сума, много близка до голямата награда". Тя дори призова Бодурова да дари тези пари на младите, но в нейна защита скочи Катя от „Ритон", която заяви, че лична работа на всеки един е да реши какво да прави с финансите си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !