Панаирът на книгата в София: Фото на...

Панаирът на книгата в София: Фото на деня

Видях филма си готов едва на...

Как художникът от Разлог стана режисьор, селектиран за...

Докато НиЛо празнува с Валери, Алисия пие шампанско на тежко парти

отпечатай новината

05.12.2013 17:40 | Видян 6920 пъти

Докато НиЛо празнува с Валери, Алисия пие шампанско на тежко парти

Тв водещата Николета Лозанова отпразнува рождения си ден в компанията на съпруга си Валери Божинов и сред най-близките си приятели.

Макар да твърдят, че са разделени, плеймейтката и футболистът не спират да се появяват заедно на светски събития. Те бяха заедно на сватбата на Яна Акимова и Петко Димитров, които сега пък бяха домакини на партито за рождения ден на Николета.

Водещата на Поверително от NL по ТВ 7 събра компания в столичния клуб Найт Флайт и се весели до малките часове на нощта. Наздравици за нея вдигна Ванко 1, с когото моделът има общо парче, както и участникът в Къртицата Тодор Бакалов. Един от специалните й гости бе плевенския бизнесмен Цветелин Маринов-Цуни, който до неотдавна бе гадже на най-добрата й приятелка Ваня. Според клюката НиЛо подготвя в предаването си ексклузивна изповед на Цуни, който ще разкаже подробности за връзките си с редица фолк звезди и моделки.

Същата вечер пък човек на slava.bg засече на тузарско парти фолк звездата Алисия. Изпълнителката бе сред специалните гости на шампанското Дом Периньон, което събра едни от най-богатите хора в държавата в заведението Блек Лейбъл на пъпа на София. Половинката на Ники Михайлов се появи от главата до петите в Шанел заедно с топ-моделката и бизнесдама Александра Стоилова. Двете вдигаха наздравици под зоркия поглед на банкери, предприемачи и светски персони. Сред тях бяха Ивана Скендерова, дизайнерката Аля Милушева, тв водещи Яна Грудева и Никол Станкулова, както и екс-министъра на транспорта Кристиан Кръстев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !