Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Излезе новата песен на Андреа и сръбската звезда MC Yankoo

отпечатай новината

06.12.2013 13:50 | Видян 2358 пъти

Излезе новата песен на Андреа и сръбската звезда MC Yankoo

Съвместното парче на Андреа и сръбската знаменитост MC Yankoo вече е факт. Песента се казва "Zvuk" и дава заявка за тотален дискотечен хит в съседната ни страна. Идеята за общия проект дошла от MC Yankoo, който потърсил Андреа с предложение за дует. Самият MC Yankoo е сред най-търсените и предпочитани изпълнители за дуетни парчета в Сърбия, но въпреки този факт, е отправил покана за съвместно парче, именно към Андреа.

"Zvuk" ще се върти по всички сръбски телевизии и радиа, а тамошните фенове на двамата очакваха с нетърпение финализирането на парчето. Видеото към песента е заснето в Белград, където Андреа е сред най-популярните чуждестранни изпълнители и е предназначено главно за пазара в Бивша Югославия.

Родната звезда все по-често гостува в тамошните заведения, за да забавлява феновете си извън граница. Това е вторият й дует със сръбска звезда. След първата й песен с , тя се превърна в най-канената бълагарска изпълнителка в дискотечните клубове и не спира да получава предложения за дуетни парчета от звездите в съседната ни страна.

Тази година Андреа бе отличена с две награди на най-престижните събития за музикални награди в Сърбия. Тя беше наградена за най-популярна балканска звезда, както и за български изпълнител, на чиито песни са направени най-много кавърверсии, и който е с най-много участия там.

Видеото можете да видите ТУК!!!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !