Серебренников с пола в Кан

Известният руски режисьор Серебренников се яви на среща...

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Теди Кацарова изруся: Фото на деня

Русата Златка става Снежанка за Коледа

отпечатай новината

09.12.2013 10:50 | Видян 2445 пъти

Русата Златка става Снежанка за Коледа

В понеделник зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на едно сериозно съревнование между номинираните за изгонване от „Биг Брадър“ Маги Желязкова, Кирил Вълчев, Денди, Златка Райкова и Златка Димитрова. Малко преди финала всеки един от тях ще трябва да заблести в шоуто със своите качества и таланти, както никога досега. Биг Брадър ще предложи предизвикателство на изтънчения поет Денди, с което да защити изградената представа за ценител и естет.

В изповедалнята интелектуалецът ще трябва да направи блиц коментар на ревю, организирано от останалите съквартиранти в Къщата. Една от задачите му ще бъде да преобрази в рамките на 15 минути двамата най-безвкусно облечени участници, пише Блиц.

С наближаването на коледните и новогодишните празници Златка Райкова ще получи задачата да внесе добро настроение сред съквартирантите. Тя ще се превърне в Снежанка и както подобава ще подари подарък на всеки един от участниците. Златка ще получи пълен чувал с изненади и сама ще трябва да реши как да зарадва всички звезди на „Big Brother All Stars 2013“. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !