Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Кичка си тръгна обидена

отпечатай новината

17.12.2013 16:00 | Видян 2396 пъти

Кичка си тръгна обидена

Смъртно обидена напуска България класиралата се втора в ''Музикална академия'' Кичка Бодурова. Певицата лети за Америка утре, но вече е събрала целия си багаж и няма търпение да отпътува. Тя не иска и да чуе за повече участия на българска сцена, убедена, че срещу нея е имало гнусен заговор, който да я лиши от победата и да даде на Поли Генова първото място и наградата от 100 бона, пише Всеки ден.

Кичка е толкова огорчена, че дори бойкотира купона на реалитито, който е тази вечер. Тя не искала да признае, че се сърди и на екипа, и на участниците. Казала, че ще пропусне събирането, защото лети за САЩ. Но пътуването й е чак в сряда.

Макар да твърди, че и второто място за нея е достатъчно, Кичка до последно повярвала, че е най-достойна за победата и че само с топ могат да я мръднат от върха на почетната стълбица. Затова била като попарена, когато на финала на ''Музикална академия'' нито един от участниците не я подкрепи в двубоя с Поли Генова.

Единствените, които споменаха името й като достойно за първото място, бяха Дичо и Рут Колева, но и двамата го направиха с ирония.  

Веднага след шоуто, Кичка се фръцнала като истинска примадона и напуснала сцената, докато всички останали празнували заедно с победителката Поли Генова. Кичка отказва и предложения за концерти в България. Тя не знае кога ще върне в страната.

Нейни познати твърдят, че в момента не иска и да си помисля за излизане пред българската публика и няма търпение да се върне в САЩ, където да ближе раните си.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !