Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Джина Стоева се натиска с мускулест мачо

отпечатай новината

18.12.2013 10:50 | Видян 4205 пъти

Джина Стоева се натиска с мускулест мачо

Джина Стоева взриви мрежата с нови горещи снимки. Певицата се появи в обятията на мускулест мачо, с когото най-безцеремонно се натиска полугола.

Джина най-накрая се облажи с ново гадже, клюкарят недоброжелатели.

За жалост обаче младежът не е неин любовник и кадрите не са част от домашно порно. Двойникът на Агент 007 Даниел Крейг е партньор в новото видео на певицата, носещо закачливото заглавие „Петък вечерта".

„Дълго време търсех точно определен типаж за свой проект, който да има силно мъжко присъствие, и който да ми отива като визия. С Иво се познавам от няколко години и преди да снимам клипа на „Петък вечерта" се сетих точно за него. Той притежава интересно излъчване, а и има ужасно голяма прилика с един от любимите ми актьори - Даниел Крейг"- споделя Джина Стоева.

Екранният партньор на Джина прави своя прощъпалник във видеоклипа на любимата си певица и въпреки че не е модел, успява да се справи повече от блестящо с горещите кадри, които двамата си разменят.

„Джина е невероятно красива жена. Досега не съм се снимал в клип и за мен беше много голямо предизвикателство. Да снимаш с една от най-красивите певици е невероятно усещане и привилегия" - споделя Иво.

Текстът на „Петък вечерта" е дело на Йордан Ботев, музиката и аранжиментът на Мартин Биолчев, видеореализацията на N Team.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !