И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Кристина Агилера: Не записвам, без да си сложа червило!

отпечатай новината

18.12.2013 15:50 | Видян 1886 пъти

Кристина Агилера: Не записвам, без да си сложа червило!

Когато Кристина Мария Агилера се ражда в семейството на военен и пианистка, веднага става ясно, че генът на майка й ще надделее. момиченцето постоянно се мести, заради професията на баща си и има сериозни проблеми с намирането на приятели. наднорменото тегло което цял живот ще й създава проблеми, е още една от пречките децата да бъдат нейни съмишленици.

Единственото, което Кристина умее най-добре от всички, е да пее. Тя не е популярна сред момчетата като хубаво момиче, а като онази, която може да направи купон с гласа си.

Агилера започва да печели награда след награда и доказва на света, че не е необходимо да е анорексично слаба, за да е №1.Дори и разводът й с евреина Джордан Братман не е най-голямото бедствие в живота й. Малкият й син Макс успява да я върне на сцената и да я спаси от депресията.

Днес, отново в прекрасна физическа форма, Кристина не влиза в студиото без ярко червено червило. "Ако излъчваш сексапил r харесваш себе си, и момчетата ще те харесват" казва певицата на рождения си ден.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !