Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Канската Мерил Стрийп: Фото на деня

Наследникът на Карл Лагерфелд с...

Риалити звездата Силвия Юрукова се похвали в социалните...

Къци Вапцаров спи върху черупки от орехи

отпечатай новината

20.12.2013 12:00 | Видян 1963 пъти

Къци Вапцаров спи върху черупки от орехи

Тв звездата Къци Вапцаров е залитнал в крайности покрай източните си религиозни увлечения. В стремежа си да води аскетичен и праведен живот, Мистър „Риск печели, риск губи" до такава степен изтрещял, че започнал да се подлага на мъчения.

Последното му хрумване било да спи върху орехови черупки, за да очисти духа си преди Коледа. За целта Къцамун изхвърлил мекия матрак, сложил дъска на негово място и върху нея изсипвал натрошените обвивки на ядките. Така пробвал да спи като истински монах. Безумното му решение докарало до лудост съпругата му Меги, на която отдавна й било писнало от чудатостите му. Тя отдавна му била люто обидена, защото постоянно й отказвал секс и й налагал принудително въздържание.

Вместо да изпълнява съпружеските си задължения, Къци надълго и нашироко й обяснявал, че трябва да търпи лишения, за да се възвиси духовно. Още при участието му в миналия сезон на „Биг Брадър" се шушукаше, че шоуменът не е правил секс повече от 2 години. Къци съвсем е изтрещял, коментират и сега негови познати. Според тях не е лошо, че странният им приятел следва вярата си, но ако продължава да се изживява като тибетски монах, най-много да остане сам, а Меги да си вдигне чукалата и да си намери пълноценен мъж.

В същото време половинката на Къци била доволна, че той не близва алкохол и е благ като свещеник, за разлика от доста мъже, които надигат чашката и спретват скандали вкъщи. Къци пък нехаел за съветите на приятелите си и им разяснявал с часове духовните си търсения. Друга любима тема на Мистър „Риск печели, риск губи" била за извънземните. Той трепетно очаквал пристигането на представители на чуждите цивилизации на Земята и се подготвял за важната среща, пише ''Всеки ден''.

Снимка: Facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !