И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Сашо Диков скандалджия в квартала

отпечатай новината

21.12.2013 10:20 | Видян 1988 пъти

Сашо Диков скандалджия в квартала

Журналистът Сашо Диков се е превърнал в истински кошмар за търговците в столичните магазини. Още с влизането си тв водещият изправял на нокти продавачките, които очаквали да им вдигне скандал за най-малкия проблем, пише Всеки ден.

Диков се вихрел като истинска махленка пред щандовете и щом нещо не му допадало, помитал служителите с гневни тиради. Сашо търсел кусури на всяка стока, оглеждал продуктите под лупа и постоянно намирал дреболия, заради която да се заяде. Ако пък имал реално основание да се разправя с жените зад щанда, спретвал страшен панаир.

Докато стреснатите продавачки мълчали, Сашо надълго и нашироко им обяснявал правата на потребителя и ги учел какво обслужване са длъжни да предлагат, за да са на ниво. Журналистът изобщо не искал да слуша, че магазинерките нямат вина за това какви стоки се продават по щандовете. Диков направо ни помете, като реши, че лукът на пера не е пресен и почти половин час се разправяхме за една връзка, разказаха продавачки от „Плод и зеленчук".

В известен спортен магазин пък бившият скиор направо разтрепервал продавачките, когато установил, че не се предлагат любимите му очила „Карера". Мръвките в хипермаркетите пък никога не харесвали на прочутия журналист и били негова любима тема за разправии.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !