Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Поли Генова: Тодор Колев ми заби шамар

отпечатай новината

21.12.2013 10:30 | Видян 2971 пъти

Поли Генова: Тодор Колев ми заби шамар

Актьорът Тодор Колев зашлевил шамар на Поли Генова. Това станало, когато двамата участвали в снимките на студентски филм, разказа самата Поли в интервю за „Телеграф“.Победителката в „Музикална академия“ събира пари за паметник на незабравимия актьор.

„За мен Тодор Колев е много специален човек. Имах удоволствието да работя с него. За първи път го видях, когато бях на 10, с „Бон-Бон“ гостувахме в неговото предаване „Как ще ги стигнем“. После животът ни събра отново в „Денсинг старс“. Месец преди това снимахме заедно в един студентски филм. Той играеше мой баща. Според сюжета се прибирам късно и той ми се ядосва. Под въздействието на алкохола ми забива шамар след много сериозна караница. Преди да започнем ми каза: „Спокойно, аз ще се направя, че съм те ударил“. На първия дубъл той така се засили и такъв шамар ми удари... Беше много истински. Спряхме да снимаме и той се затича към мен, притеснен, и започна 5 минути да ми се извинява. Аз аз бях толкова щастлива, че Тодор Колев ми е ударил шамар“, разказа Поли.

Тя коментира и внезапната си раздяла с Вернер, който си тръгна докато тя беше в „Музикална академия“. „Разбрах, че окончателно сме скъсали с Вернер, след като няма никаква комуникация с него. Странно е, че след цяла година, в която живяхме заедно, изведнъж нищо. Нито обаждане, нито съобщение получих след излизането ми от академията“, каза Поли. Тя допусна, че раздялата е сред причините, вдъхновили я да напише първата си авторска песен.

Победителката в „Музикална академия“ още не е решила какво ще прави с наградата – 100 000 лева. „Първо ще пътувам – искам да си почина. С приятели заминавам за 3-4 дни за празниците. Имаме два варианта за Европа. На Коледа не съм била досега извън България, сега ще ми е за първи път. Касто се върна, ще направя промоция на общия ни проект с Дичо „Нека с теб“. Вчера му снимахме видеоклип“, разкрива певицата.  

Източник: Блиц

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !