Наивност, уродливост и прикритост с...

Най-големият дефект на реорганизацията на движението...

Общински кмет бие гражданин...

Общински кмет е пребил гражданин във владения от него...

Звездни завръщания в киното

отпечатай новината

02.01.2014 14:30 | Видян 1465 пъти

Звездни завръщания в киното

Холивуд обича историите за голямо завръщане и затова обикновено всяка година има дълъг списък от звезди, които след няколко години на затишие, се връщат победоносно в светлината на прожекторите, съобщава днес.бг.
 
През 2012-та триумфалната поява определено се падна на актьора и режисьор Бен Афлек, който след няколко години в сянка, успя да обере всички кино награди с хита си „Арго“ и върна модата на мъжете с брада.
 
През 2013-та други знаменитости се постараха да възродят кариерата си, след като бяха изчезнали от сцената за един дълъг период от време. Първата такава звезда в класацията ни е Дейвид Бауи. Британският музикант отпразнува своята 66-та годишнина с пускането на нов сингъл след почивка от цяло едно десетилетие! Той се върна в публичното пространство на 8 януари/2013 -та, а малко след това пусна и своя нов албум.
 
Кариерата на Дейвид е изключителна. Той е продал своите албуми в повече от 130 милиона копия, освен това се е изявявал като художник и актьор през годините, а е и икона за стил. Последният концерт на Бауи беше през 2006-та година, а освен това той рядко се появяваше на светски събития и на обществени места през последните години. Бауи дори отказа покана да пее на церемонията по откриването на Олимпийските игри в Лондон през лятото на 2012-та година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !