Райън Гослинг бил подвластен на...

Райън Гослинг е едно от най-големите имена в Холивуд. Но...

Джони Деп купува средновековен замък...

Холивудската звезда Джони Деп иска да купи средновековен...

Владо Карамазов с автограф от Джъд Лоу

отпечатай новината

03.01.2014 09:40 | Видян 2399 пъти

Владо Карамазов с автограф от Джъд Лоу

Владо Карамазов сбъдна една от големите си мечти - да види на живо страхотния Джъд Лоу и да си вземе автограф от него, съпбщава Блиц. Актьорът замина за Лондон, където прекара Коледа и Нова година. Част от празничната му програма там бе да гледа театралната постановка "Хенри V", в която именно участва Джъд Лоу.

Представлението по пиесата на Шекспир е камерно и много хвалено от критиците, които определят изпълнението на световната звезда като "знаменито". Карамазов обаче не се задоволил само с това да изгледа любимеца си. След нея той се оказал сред десетките фенове на Лоу, които го причакват пред задната врата на театъра. Някои от тях, но не всички, успяват да си вземат и автограф от Джъд. Владо се оказа сред късметлиите с разписана картичка и дори се изфука със снимката си във Фейсбук. "Спомен от 2013.Бях трети!", изфука се родната ни звезда. 

Културната програма на Карамазов на Острова не свършва дотук обаче. Той гледал също балета "Лешникотрошачката" и посетил галерия "Саачи". Похвали се и че намерил време и да напазарува от британската столица. 

Снимка: Фейсбук

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !