Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

"Биг Брадър" няма да изплати хонорари?

отпечатай новината

03.01.2014 10:20 | Видян 2116 пъти

„Радка“ ме остави без хонорар от Биг Брадър. Още 3-ма човека няма да получат и стотинка от предаването.“ С това си изказване бунтарката Ели се изповяда пред гримьора Валентин Кулагин, който преди време навлезе и в журналистическите среди със скандалното си предаване „Къща Кулагин“, научи Блиц.

С кодовото име „Радка“, Ели Владкова визира изпълнителния продуцент на „Биг Брадър“ Радо Тушев, който е взел решението да не изплаща хонорарите на Ели Владкова, Киро-Скалата, Пенка и позорно изритания от къщата Джийсън - Людмил, за участието им в шоуто. Информацията е изтекла от пиарката на „Old School“ - Маргарита, която в приятелски разговор с Любомир Милчев - Денди е разкрила, че Ели, Киро, Пенка и Людмил няма да получат и стотинка от предаването, защото не са играли по свирката на продуцентите. 

Денди пък е споделил това първо с Джийсън, с който са си дружки. Снощи късно вечерта Джийсън се обадил и на Пенка с неприятната вест, а тази сутрин е звъннал и на Ели Владкова, която е разбрала последна, че остава без хонорар. И Кирил, и Ели чакат парите вече месец, докато става ясно, че Денди е получил хонорара си още преди празниците. Денди помолил Джийсън да не споделя вътрешната информация с никого, но певецът от село Тръстеник не се сдържал и изпял всичко. Ели Владкова е много разстроена в момента, защото е самотна майка без работа и с отворена уста я чакат две деца.

Оказва се, че всички раздухвания за големи хонорари в предаването са само мит, с който продуцентите си правят реклама, а участниците в него получават много малки или никакви хонорари и участват буквално за слава. В чат разговора с Ели, а, че Кулагин намеква за скандално интервю, преминаващо всякакви граници. Но с коя известна личност, не издава. Преди време Кулагин спомена в интервю, че той също е бил на среща с Радо Тушев и са водили преговори за влизането му в Къщата. Продуцентите обаче са се уплашили, защото Кулагин е дал заявка да разкрие шокиращи истории в национален ефир, касаещи влиятелни хора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !