И ДА, И НЕ! Льо Солей: палачинки, но...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

И ДА, И НЕ! Селест: нещо френско,...

Къде отивате, ако сте в София през почивните дни? Даваме...

Чарлийз Терон и Шон Пен са заедно?

отпечатай новината

06.01.2014 17:30 | Видян 1965 пъти

Чарлийз Терон и Шон Пен са заедно?

Холивудските звезди Шарлийз Терон и Шон Пен, изглежда, са гаджета и тепърва връзката им ще занимава хроникьорите през 2014-а., пише bgdnes.bg. Двамата посрещнаха новата година заедно на Хавай, а седмица по-късно бяха засечени и на кафе в Лос Анджелис. Папараци изловиха как 53-годишният Шон чака в своя черен "Лексус" на паркинг, докато 38-годишната Шарлийз търчи до крайпътно кафене за топли напитки

Красивата южноафриканка се дегизира като мъжкарана - със спортен джинсов панталон, риза и пуловер, но дори и големите й слънчеви очила не я скриха от дебнещите фотографи. Нейният приятел също пробва да се скрие зад сенниците на автомобила си, но всички ясно разпознаха, че той е Шон Пен.

Запознати с делата на двамата твърдят, че в последно време Пен и Терон са си станали доста близки. Очевидец разказа пред таблоида "Ню Йорк дейли нюз", че на новогодишната си ваканция изглеждали "комфортно заедно". Шарлийз е гостувала няколко дни в дома на Шон на Хавай, разположен на първа линия на океанския бряг.

Снимка: fameFlynet.uk.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !