Българин сред най-възрастните активни...

Тодор Занданов е първият треньор и на братя Пулеви...

Наталия Кобилкина обясни защо Ергенът...

Краят на третия сезон на „Ергенът“ предизвика бурни...

Виктор Калев болен от любов

отпечатай новината

07.01.2014 10:10 | Видян 2734 пъти

Виктор Калев болен от любов

Проблемите в личния живот на Виктор Калев са го поболяли и то сериозно, разкриват негови колеги от „Шоуто на Слави". Актьорът страдал от хипохондрия, която се засилила неимоверно, след като преди време се разделил с приятелката си Дарина.

Комикът изживял голям стрес, защото двамата били заедно повече от 4 години и дори се сгодили. Малко след уговорката да се женят обаче, композиторката си намерила друг и го изоставила, пише "Пик".

„Виктор не можа да преживее раздялата и се смахна тотално. Реши, че ще си остане стар ерген и започна да се оглежда само в себе си. Постоянно има чувството, че е болен или ще го застигне някакво фатално заболяване", обясняват колегите му.

Крахът на всичките му интимни връзки съвсем обезверил родения в Златоград актьор. Той отдавна мечтаел за собствено семейство и деца и се радвал единствено на щерката на брат си Вяра, но въпреки това страдал, че няма свое чедо. Така и не можел да намери обаче жена, с която да изгради успешен брак. Фатално завърши преди години и връзката му с актрисата Елена Бозова, която бе и голямата му любов. Калев започнал да смята, че е обречен на самота и болезнено остаряване с куп болести.

„Страхува се да не почине като баща си, който отказал да се оперира и затова не успял да се спаси и сега всяка седмица ходи да дава кръв и да се преглежда на ехограф", допълват колегите му.

Самият Виктор не крие, че страда от хипохондрия и грижите му за здравето са се превърнали в основна житейска цел. Затова и станал лице на кампания срещу рак на простатата и призовавал всички в „Шоуто на Слави" редовно да се преглеждат. Плашел ги, че ако са немарливи към здравето си, можело да стане късно да се излекуват и буквално ги подлудявал.

„Вземам мерки, за да не стане късно. Имам приятели лекари - специалисти в разни области - и редовно минавам на преглед профилактично", признава актьорът, но не смята манията си за нещо ненормално и кара и колегите си да ходят да се изследват. Най-много се дразнел от това шефът Слави Трифонов, който бил на обратния полюс и не можел да понася лекари и болници.


Снимка: facebook

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !