Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Слави: Лили, прости ми!

отпечатай новината

09.01.2014 15:50 | Видян 4311 пъти

Слави: Лили, прости ми!

Случва се безпрецедентно в историята на родния шоубизнес! Заклетите врагове Слави Трифонов и Лили Иванова, които враждуват вече близо 20 години, са на път да преглътнат лошите чувства един към друг и да се помирят, съобщава Уикенд. Дългият пръв е подал ръка, като лично е телефонирал на естрадната легенда по празниците.

Новината се разпространила чрез хора от най-близкото обкръжение на Лили Иванова. Изумена, певицата сама разказала на приятелите си за невероятното обаждане навръх Коледа. По нейните думи, Трифонов й се обадил в късния следобед в празничния ден. Естрадната прима останала безмълвна, когато чула гласа му, и понечила да затвори телефона. Слави обаче помолил за минута внимание и започнал с извинения към нея.

„Отлагам този разговор повече от 10 години. Дължа ти едно голямо извинение за това, че си се почувствала засегната от груби шеги и подмятания в моето шоу. Държа да ти кажа, че невероятно много те ценя като професионалист и винаги съм се възхищавал на таланта ти“, заобяснявал Трифонов, на невярващата Лили.

Слави отсякъл, че не е написал нито една дума срещу певицата – всичко било измислено от сценаристите му, но поел вината, че като продуцент и водещ на шоуто е произнесъл доста хули по адрес на музикалната икона. Той съжалявал, че не се е възпротивил яростно по-рано срещу скечовете, осмиващи легендата. Посочил, че от няколко месеца е забранил категорично майтапите по адрес на Лили и дори забранил на Виктор Калев да я имитира, въпреки че това носило добър рейтинг.

„С годините осъзнах, че не това е най-важното. Ти наистина си достоен за уважение и преклонение човек и много страдам, че съм те наранявал, макар и без да искам. Кажи ми, прощаваш ли ми?“, запитал Слави.

Изумената Лили Иванова се постарала да запази самообладание и приела, макар и с половин уста, извиненията на Трифонов. „Няма аз да те съдя – Господ ще съди всички ни. Съдбата сама наказва тези, които несправедливо ме хулят и клеветят“, мъдро отвърнала изпълнителката.

На финала на краткия коледен разговор Слави помолил Лили да си запише телефона му и я попитал има ли нещо против да обядват. Той щял да й звънне в първите дни на новата година, за да отправи конкретно предложение за среща. Иванова любезно благодарила и казала, че няма нужда да се прибързва и на този етап е достатъчно, че въобще са провели този разговор.

„Абе по Коледа наистина стават чудеса, бе! Кой да предположи, че Трифонов ще ми се обади лично, за да се извинява?“, коментирала поп иконата пред близките си.

Преди десетина години, в интервю за „Всяка неделя“, тя определи цена на помирението си със Слави – 100 000 долара, за да дава интервю редом с него. Естествено, офертата бе отхвърлена от Дългия и водещия Кеворк Кеворкян.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !