Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Издирват Коко Динев

отпечатай новината

10.01.2014 15:20 | Видян 3505 пъти

Издирват Коко Динев

Днес из медийното пространство циркулира новината, че собственикът на "Локомотив" (Пловдив) Коко Динев е на мушката на спецченгетата и че срещу него върви разследване. През последните няколко седмици е събрало данни, уличаващи бизнесмена в незаконна дейност.

От Блиц твърдят, че Динев е разработван по две направления - черно тото и данъчни измами. Очаква се той да бъде потърсен от ченгетата, след като се върне от Канарските острови, където замина наскоро за подготвителен лагер с отбора.

Потърсен по телефона за коментар мъжът на фолкпевицата Емилия казва, че не знае да има проверка, насочена към него. "Като гръм от ясно небе ми идва".

Той довери, че ще се прибере в България на 14-15 януари. "Разбрах, че има 10-ина задържани привърженици на "Локо" (Пд)", казва той и допълва: "Нямам притеснения за себе си. Никой не ме е търсил", казва пред Блиц той.

"Не съм се замесвал в нищо, за да ме арестуват, няма причини да става това", категоричен е Динев. Той предполага, че вероятно става въпрос за "пловдивски войни", основани на футболното съперничество под тепетата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !