Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Никол Кидман се съблече за Jimmy Choo

отпечатай новината

16.01.2014 13:30 | Видян 1601 пъти

Никол Кидман се съблече за Jimmy Choo

Австралийската актриса Никол Кидман се съблече за новата кампания на марката Jimmy Choo, на която е рекламно лице, пише dir.bg.

Никол Кидман се отказа от свенливия си и консервативен образ за новата кампания на Jimmy Choo, пролет/лято 2014. Актрисата изглежда зашеметяващо пред обектива, облечена само с къса черна пола, чифт гладиаторски сандали и жълто-черна чанта върху голите й форми.

"Хареса ми да направя нещо по-дръзко. Беше забавно да снимам в нови и изненадващи перспективи. Сякаш беше предизвикателно и опасно. Хареса ми как почти нямаше дрехи, а обувките и чантите се превърнаха във втора кожа за мен", споделя актрисата, която е участвала и в предишни кампании на малайзийския дизайнер.

"Харесва ми колко отворена е Никол за нови образи и всеки сезон се преобразява в нова личност, която въплъщава духа на колекцията. Позите й са поразителни и неочаквани, а естествената й красота хипнотизира. Тя излъчва женствена увереност. От нея струи много енергия, която се вижда и на снимките", казва творческият директор на кампанията Сандра Чои.

Сн.: Официална рекламна кампания

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !