Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Дани от дует Мания избра България пред Ню Йорк

отпечатай новината

17.01.2014 09:10 | Видян 2897 пъти

Дани от дует Мания избра България пред Ню Йорк

За краткия престой на завърналата се от Щатите Дани от дует Мания, тя и сестра й Юлия бяха затрупани от покани за концерти и участия в цялата страна, както и гостувания в националните телевизии - БНТ и Нова тв. След 6-годишна успешна работа с 4 клубни банди в Ню Йорк и получено американско гражданство, Дани се завърна на родна земя с половинката си Ивелин, също музикант.

Тя кацна в София навръх рождения си ден през декември без окончателни планове за установяване в България. "Тук се чувствам по-добре, има някаква магия когато съм на сцената със сестра ми. Всъщност още преди да замина за Щатите имах всичко в България. Но решихме да експериментираме заради спечелената Зелена карта", споделя по-голямата сестра, която още с кацането си в София и навръх рождения си ден имаше участие с Юлия на престижно събитие в София.

Преди дни Дани отлетя за Ню Йорк, за да довърши започнатите там проекти със съпруга си Ивелин и да се завърне, тъй като има вече заявени участия с дует Мания. Тя ще подготви и записите на американския албум на дуета, съвместно щатските рапъри Ritchy Joyce и Jamie Hailey. Той предстои да излезе на музикалния пазар в средата на 2014 г., съобщава ВИП Комюникейшън.

Най-успешният ни дамски дует е създаден от сестрите Даниела и Юлия през 1999 г.  Първият им  албум “Не е истина” (1999) е продал повече от 50,000 копия.

Вторият албум на дуета - “Хладни очи”, също им носи огромен успех и изобилие от музикални награди. Със сингъла “Bitter-sweet” Мания участва в международния конкурс Евровизия, който им донася огромна популярност в цяла Европа. През 2011 г. дуетът е подгряваща група на АББА на частно парти в резиденция Бояна.
Даниела и Юлия имат концерти и участия в цял свят - Норвегия, Германия, Дания, Русия, Кипър, Израел, Египет, Чехия, Англия, Ирландия, Швейцария, Македония, Китай, Южна Корея и САЩ.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !