Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Доминго идва ден по-рано в София

отпечатай новината

20.01.2014 10:45 | Видян 2031 пъти

Доминго идва ден по-рано в София

Легендарният тенор Пласидо Доминго ще дойде в София със съпругата си Марта Орнелас, научи „Монитор”. Дамата на сърцето му е сопрано, която се отказва от музиката, за да даде рамо на световната му кариера и да отгледа двама синове и осем внуци.

Мексиканката е режисьор и най-безпощадният критик на Доминго, а способността й да превръща недостатъците му в естетически плюс на сцената ги прави неразделни по време на турне. Двойката е заедно от 51 години, а на 14 февруари ще изкарат за първи път Свети Валентин на българска земя. Интересът към концерта на Доминго в „Арена Армеец” е огромен, не крият организаторите от „Болкън Ентъртеймънт”. Билетите от 75, 95 и 200 лв. са вече изчерпани, остават лимитирани бройки от 115, 135, 155 и 180 лв., показва справка в мрежата на eventim.bg.

Очаква се носителят на „Грами” да кацне у нас на 13 февруари за репетиция със Софийската филхармония. Под диригентската палка на Джорд Бернасер той ще изпълни емблематични арии от свои любими композитори, части от оперети, мюзикъли и популярни испански любовни песни. Компания зад микрофона ще му правят финалистките от програмата му за млади таланти „Опералия” Ейнджъл Блу и Микаела Оесте.

Доминго настояваше специално за шоуто в София да се включи и Соня Йончева, сопрано, която спечели „Опералия” през 2010 г. Каузата се оказала обречена, защото на 23 февруари нашенката има премиера на „Травиата” в испанския град Лас Палмас. Шефът на Операта не я пуснал за 14 февруари въпреки личната молба на Доминго.

Снимка: Монитор

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !