Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Никол Станкулова си хвана милионер

отпечатай новината

20.01.2014 13:20 | Видян 5011 пъти

Никол Станкулова си хвана милионер

Красивата синоптичка Никол Станкулова доказа още веднъж, че мишена на любовните й чувства могат да бъдат само богаташите. От няколко месеца хубавицата има нов мъж в живота си. Това е доста по-възрастният от нея реститут, известен в цяла София с прякора си Наско Носа, пише България днес.

Никол Станкулова още не е забравила бившия си приятел Ангел Пилето. Синоптичката и пилешкият бос бяха заедно в продължение на няколко години, но се разделиха. Младата красавица бързо се утеши в прегръдките на друг богаташ. 38-годишният й възлюбен угаждал на всеки неин каприз. Той е собственик на имоти из цяла София и като за начало обзавел за Никол Станкулова огромен апартамент, в който двамата да живеят.

„Да, имам нов приятел, но не обичам да коментирам личния си живот” – потвърждава пред изданието синоптичката. Родителите й вече са се запознали с новия приятел на Никол и също го одобряват. Проблемът бил, че Наско Носа искал хубавицата бързо да му роди дете, защото вече не бил в първа младост. За Станкулова плановете за брак и дете били далече във времето, тъй като тя е поставяла кариерата си винаги на първо място сред приоритетите си. За Наско Носа се говори, че няма нито един работен ден в живота си. Той само прибирал парите от наеми и обикалял нощните заведения.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !