Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Русата Златка в "Денсинг старс"

отпечатай новината

20.01.2014 16:10 | Видян 3627 пъти

Русата Златка в

Златка Райкова е един от сигурните участници в танцувалното риалити на Нова тв – „Денсинг старс”, които тръгва през пролетта, научи „България днес”. Русата плеймейтка приела веднага поканата на продуцентите от „Олд скул” да кърши снага на дансинга и нямала търпение да покаже на зрителите колко е талантлива в танците.

След участието си в последния сезон на „Биг брадър” Златка Райкова била жадна за изява повече от всякога. „Не спечелих „Биг брадър”, но смятам да спечеля „Денсинг старс”, споделила плеймейтката пред приятели.

Единствената пречка пред Златка е възлюбеният й Георги Валентинов. ММА боецът не бил особено доволен от факта, че гаджето му отново ще бъде в устата на всички. Той се надявал, че след излизането на Райкова от къщата двамата ще се отдадат на по-спокоен живот, далеч от медийното внимание. Слуховете твърдят, че истинската причина любимият на Русата Златка да не одобрява участието й е ревност. Боецът ясно си дава сметка, че в предаването се зародиха не една и две любовно истории между участниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !