Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Българин във филм с Кенет Брана и Кевин Костнър

отпечатай новината

23.01.2014 16:50 | Видян 1813 пъти

Българин във филм с Кенет Брана и Кевин Костнър

Младият български актьор Алек Алексиев, който в момента живее и работи в Лондон, е част от екипа на екшън-трилъра Джак Райън: Теория на хаоса. Алек  влиза в ролята на бодигард на руския олигарх Виктор Черевин (Кенет Брана) и не може да се оплаче от липса на сцени. „Нямах общи сцени с Кевин Костнър, повечето бяха с Кенет Брана, Крис Пайн и Кийра Найтли, но работата с професионалисти винаги е приятна и точна.

Кенет Брана успява да създаде весело-работна атмосфера, без напрежение“, споделя Алексиев. Българският актьор живее от 2 години и половина в Лондон с приятелката си Яна Титова (Стъпки в пясъка, Кецове). Екшън трилърът проследява новите приключения на популярния едноименен персонаж от романите на Том Кланси.

Филмът показва живота на Джак Райън (Крис Пайн) във времето преди да постъпи в ЦРУ, когато все още работи като финансов анализатор на Уолстрийт. Райън е вербуван от агент на ЦРУ (Кевин Костнър) да разследва глобалния финансов тероризъм. Когато са разкрити поредица от събития, които може да потопят икономиката на САЩ, Джак е принуден да напусне удобното си място пред компютъра, да замине за Москва и да се изправи срещу руски бизнесмен, изигран от Кенет Брана, който е и режисьор на лентата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !