Връзката на Том Круз и дъщеря му се...

Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс Сури прекара голяма...

Откриха некропол на дете-цар на 5000...

Гост в студиото при Росен Петров е самият потомък на...

Плейбой завежда дело за клевета на Джулиана?

отпечатай новината

24.01.2014 10:20 | Видян 6835 пъти

Плейбой завежда дело за клевета на Джулиана?

Българското издание на еротичната библия „Плейбой“ ще заведе дело срещу кандидат-плеймейтката Джулиана Гани, затова че се опитала да дискредитира конкурса „Мис Плеймейт 2014 г., пише Блиц. Два дни по-рано тя се отказа от участие в надпреварата в конкурса за хубавици, тъй като бил нагласен и тя вече знаела коя е победителката.

Организаторите и дадоха ултиматум да се извини. Джулиана обеща да го направи, но това не се е случи до крайния срок – 23 януари на обяд.

Вместо официално извинение „Мис Силикон 2013 година“ сподели в своя профил във Фейсбук, че не мисли да се обяснява за своето поведение пред никого.

„Държа да отбележа, че представителите на Плейбой не ми предоставиха никакво копие на този „договор“,  на базата на който искат да ми повдигнат съдебен иск. Това е несериозно!“, твърди Гани.

Седмица преди този скандал друга участничка в надпреварата – Вилиана Латинова отказа да участва в „Мис Плеймейт 2014“ след разпространен слух от колежката и Гентиана Халити, че  срещу 20 000 лв. и е купена титлата от бившия шеф на заведението, където конкурсът ще се проведе на 28 януари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !