Заличиха Еконт Експрес,...

Все още няма яснота какво е наложило промяната в...

Обувки за €900 на партийно събрание в...

Обувки с оригинална цена 880 лв. от марка, която се носи...

Денди спря алкохола

отпечатай новината

24.01.2014 17:15 | Видян 1909 пъти

Денди спря алкохола

Писателят Любомир Милчев – Денди още не може да изтрие спомена за пиянските си изпълнения в „Биг Брадър“. Вероятно точно заради тях в последния месец паркетният лъв е ограничил рязко употребата на спиртни напитки и се опитва да изчисти името си от алкохолното петно, което му се лепна, пише Уикенд.

Мълвата, че Денди прекалява с пиенето, тръгна в края на миналата година след неговото участие в студиото на „Биг Брадър“ като гост. Тогава писателят се появи в напълно неадекватен вид и вместо да се усмири от наличието на камери, продължи да сръбва звучно от кокетна сребърна чаша пред очите на всички.

А какво имаше в импровизирания му бокал, не бе никак тайно не само за събеседниците му в студиото, но и за зрителите пред малкия екран. Дори водещият Ники Кънчев, който се слави със своята търпимост по отношение на гостите си, на няколко пъти изпусна нервите си и се опита да накара Денди да се държи прилично. „Да ти предложим айран, аспирин, шкембе“, изгаври се тогава мистър „Стани богат“, видимо вбесен от безочливото поведение на госта си.

Любомир Милчев - Денди Писателят обаче изобщо не показа да се срамува, че е прекалил с алкохола. През цялото време той се кикотеше неадекватно, оправяше прическата си или заваляше и без това неразбираемата си реч. Към края на участието си пък се наложи да бъде подкрепян отстрани, за да не се строполи като торба с картофи на земята.

Изпълнението му се повтори и по време на престоя му в Къщата на Големия брат само 2 месеца по-късно. Тогава Денди стигна до финала, но накрая отпадна от битката за първото място и скъпия джип. Преди да си тръгне обаче, писателят отново изпразни бутилките в Къщата с което затвърди образа си на поредния алкохолизиран бохем, който не може да устои на пиячка на аванта.

Веднага след изявата си в шоуто обаче Денди изгледал всичките си изцепки и си взел бележка. Писателят решил, че повече не може да си позволи да се появява в този вид по телeвизиитe и си дал обещание да не докосва чашката, поне докато е на екран.

„Не е пълен въздържател и продължава да пие, когато е на купон или в заведение. Доста е ограничил количествата и само на много голям повод може да излезе от границите. След като се изложи така в „Биг Брадър“, си взе бележка и придоби ясна представа, че така само отблъсква благодетелите си и прави сеир на всичките си завистници“, обясняват поведението на писателя негови близки.

Според тях Денди никога не бил стигал до такова положение, че да му личи много, че е пиян. След като се развел със съпругата си Юлия обаче, стигнал дъното и коренно се променил. Богатата му половинка го изхвърлила от брачното им ложе след близо 20 години брак, като не му оставила нито лев. Това накарало писателя, свикнал да живее в приказен лукс, да се затвори в себе си и да започне да посяга все по-често и по-често към чашката като отдушник на проблемите си. Едва след като взел приличен хонорар от участието си в „Биг Брадър Ол Старс“, Денди изплувал от тинята.

Непрестанните му терзания, че е напълно безпаричен, отстъпили място на здравия му разум и той се хванал да търси нови спонсори, които да му помагат да издава книгите си и да вади пари от това. „Много от книгите си не пускам по книжарниците, а ги разпространявам сам. От опита си през годините научих, че това е най-добрият начин да получа толкова, колкото трябва за труда си“, наскоро призна брадърът.

С това потвърди и факта, че през последните години често му се е случвало да предлага творбите си на свои почитатели направо на улицата. При това без никакви претенции и високомерие той склонявал да се раздели с книгите си срещу едва 10 лева, с които да закърпи изтънелия си бюджет.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !