15 000 пяха с Човека глас, Лили му...

Азис се появи в шлейф, Софка, Галена и синовете му го...

Мис Силикон гола във ваната

Плеймейтката Михаела Стоичкова лъсна по яйца във ваната...

Камила се нахвърли върху Кейт

отпечатай новината

27.01.2014 11:30 | Видян 3445 пъти

Камила се нахвърли върху Кейт

Херцогинята на Корнуол оскърбила публично Кейт Мидълтън и заплашила Чарлз с развод, предаде blife.bg. Според британското издание "Глоуб" инцидентът станал по време на семейна вечеря. Камила прекалила с алкохола, започнала да обижда наред и накрая се нахвърлила на Катрин. Тя не спирала да крещи, че ще унищожи Кейт, след което се опитала да й посегне.

На опитите на Чарлз да я откъсне от снаха им, Камила побесняла. "Ще унищожа теб и цялото ти семейство", крещяла тя на Кейт. Камила с крясъци излязла от двореца, викайки и по Чарлз. Според британските таблоиди се задава нов развод в семейството.

Причините за мегаскандала остава неизвестни, но от доста време се говори, че между Кейт и Камила има сериозни проблеми. Вероятни мотиви са, че съпругата на Уилям е по-харесвана от поданиците и кралското семейство.

Катрин стана популярна с независимото си поведение и решението си да не допуска кралският протокол да влияе на личния й живот. Британците обожават младата си принцеса и дори настояват тя и Уилям да бъдат следващите владетели на Британия.

От друга страна Камила повече от 20 години беше любовница на Чарлз, преди през 2005 година да стане и негова съпруга. След 9 години брак отношенията на двойката са толкова обтегнати, че в Лондон вече започнаха залози за развода им.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !