Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Лили Иванова стана болногледачка

отпечатай новината

28.01.2014 14:30 | Видян 2038 пъти

Лили Иванова стана болногледачка

Лили Иванова се върна към професията си на медицинска сестра и от няколко дни бди неуморно над леглото на болната си сестра Магда, пише blife.bg.

Естрадната прима почти не излизала от апартамента на родственицата си в столичния кв. "Банишора" и за да е близо до кака си, е сменила удобствата на луксозния си апартамент с доста по-лошите условия в панелката.

"Магда още от миналата година закъса сериозно със здравето. Няколко пъти дъщерите й даже викали линейки и лежа по болници. Сега просто е пипнала грип, обаче всички треперят да не би да я събори отведнъж и дежурят на смени да я гледат. Лили пристигна още в събота и не сме я виждали да излиза", обясняват комшиите на родственицата на певицата.

Всички в блока се надпреварват да слухтят около апартамента, откакто звездата е там, но никой не е успял да я види да очи в очи. Засичали обаче шофьора й, който идвал по няколко пъти на ден с пълни торби в ръце. На два пъти водел и лекар със себе си, вероятно извикан на домашно посещение от Лили, за която плащането на 50 лв. за ВИП медицинската услуга не е никакъв проблем.

Близките на Лили пък са изненадани от нейната всеотдайност и от факта, че ни най-малко не мислела за себе си. Обичайно, в грипния сезон примата отказвала да общува с когото и да било от страх да не пипне някой вирус и самата тя да се тръшне болна.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !