Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Джей Ло: Искам малко хаос, но и сигурност и ред в любовта

отпечатай новината

30.01.2014 12:00 | Видян 1927 пъти

Джей Ло: Искам малко хаос, но и сигурност и ред в любовта

Дженифър Лопес е на 44 години, но успява без проблем да завърти значително по-млади гаджета. Певицата от две години има връзка с 18 години по-младия танцьор Каспър Смарт и макар наскоро да призна, че синът ѝ е мъжът на живота ѝ, звездата влага доста и в отношенията с половинката си.

Ако си мислите, че само парите и славата са това, което задържа младия танцьор до мис Лопес, погледнете я внимателно още веднъж. От началото на годината Дженифър блесна на цели две корици – на тайландското Cosmopolitan и на британското Glamour, което ще излезе през март. И в двете медии Лопес показва изключителен сексапил, стройно тяло и много блясък. Кой не би искал да бъде с жена като нея?

В Glamour Лопес издава, че е изключително дисциплинирана, когато става въпрос за храна и спорт и че няма нужда да се тъпче със сладки работи и сладолед, дори когато емоционално не се чувства съвсем добре.

„Не съм от тези, които се поддават безусловно на изкушенията. Това просто не ме кара да се чувствам добре. Някои намират за комфортно да седнат и да изядат цяла кофичка сладолед например, но мен това би ме накарало да повърна", споделя звездата.

Не само перфектната ѝ фигура е успяла да омае Каспър. Животът с Лопес е вълнуващ и освен това тя е намерила баланса в любовен план и знае какво иска.

„Искам да има малко хаос, но също така сигурност и ред. Отне ми доста време, но ако не чувствам нещо добре, няма да го правя", категорична е певицата.

Източник: Dnes.bg

Снимка: сп. Glamour

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !