Промениха правилата на Черешката на...

Култовото кулинарно риалити „Черешката на тортата“ ще...

Жената на Джъстин Бийбър показа...

Жената на Джъстин Бийбър показа бременно коремче: Фото...

Първият ВИП в Къртицата е футболист

отпечатай новината

30.01.2014 14:50 | Видян 1798 пъти

Първият ВИП в Къртицата е футболист

Вече е известен първият от ВИП участниците в Къртицата 2. Героят от “Пеневата чета” Илиян Киряков влиза в  шоуто на TV7. Звездата от “златното поколение” на българския футбол, бронзов медалист от САЩ94, българският футболист,  играл на един терен с легенди като Ромарио и Марадона – това е Илиян Киряков , един от най-колоритните спортисти на България, който ще мери сили с далеч по-млади играчи в „КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване”.
    
Илиян Киряков е знаков избор за новия сезон на шоуто, защото съчетава в себе си  най-важните критерии за подбора на участниците. Спортист в идеална физическа и психическа форма, безспорна звезда с противоречива лична история, познал “върхове” и “спадове” в своята кариера, човек с истински спортсменски дух, но и със силна емоционалност , която често пъти го вкарва в непредвидими ситуации – Илиян Киряков със сигурност ще бъде силен играч в риалитито.

Киряков още не е сигурен дали ще носи в базата боксерките, които заедно с  Христо Стоичков са си купили като “кадем” за първенството в САЩ,  защото житейските им пътища отдавна са се разделили, но със сигурност ще вкара в шоуто нещо, което да му носи късмет.

Според него за победата са необходими три неща – силен дух, физическа подготовка и късмет и дори само едно от тях да липсва резултатите вече не могат да бъдат гарантирани.



автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !