Диляна Попова и Александър Сано водят...

Снимките на първия български сезон на новия световен...

Панаирът на книгата в София: Фото на...

Панаирът на книгата в София: Фото на деня

Вибратор спрял Преслава да се срещне с президента

отпечатай новината

30.01.2014 15:30 | Видян 3000 пъти

Вибратор спрял Преслава да се срещне с президента

Голямата звезда на „Пайнер“ Преслава е била в първоначалния списък с изпълнители участници на последното издание на „Българската Коледа“, но заради инцидент с вибратор с бившия президент Георги Първанов при финалната пресявка била отлюспена, съобщава Уикенд. Това разказват колежки на чалга дивата от Добрич, за колкото комична, толкова и срамната визита в Народния театър „Иван Вазов“ преди две години.

Случката се разиграла в часовете преди благотворителния концерт под патронажа на Гоце. Заради първия мъж на държавата Националната служба за охрана всяка година изкъсо следи за реда и организацията на събитието, като „преслушва“ и участници, и публика с помощта на металдетекторни рамки.

При проверката на Преслава с абсолютна категоричност рентгенът я компрометирал, че е тръгнала на среща с Първанов с кокетен метален вибратор в багажа си.

Тогава случката била потулена и не стигнала до медиите, но миналото лято потресла Росен Плевнелиев и антуража му. Според източниците ни по негово нареждане Преслава отпаднала от списъка за единадесетия благотворителен концерт. Като не само тя, но и други чалгаджии не били поканени за благотворителната проява като превантивна мярка да не се получи подобен или още срамен конфуз.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !