7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Ето го 2027 Lotus

Ето ексклузивен поглед върху това, което можем да...

Росен Петров се жени през лятото

отпечатай новината

04.02.2014 09:00 | Видян 3024 пъти

Росен Петров се жени през лятото

Чудеса наистина се случват, щом заклетият ерген Росен Петров наистина ще се ожени. Прехвърлилият 40-те тв водещ вече е определил датата на сватбата с младата си приятелка Карина. Церемонията ще се състои през юли, а празненството ще е на морето, научи в. „Всеки ден".

След дълги години в несериозни връзки, предимно с балерини, бившият сценарист на Слави Трифонов бе на път да стане лика-прилика с Дългия. Росен до такава степен се бе самовглъбил, че нито една негова приятелка не бе удостоена с честта да заживее сериозно с него, а пък идеята за истинско семейство и деца изобщо не се мяркаше на хоризонта.

По тази причина е цяло чудо как 23-годишната студентка от Шумен успя да влезе под кожата на водещия и не само да го накара да мисли за олтара, ами дори вече да планира празненството, на което да почерпят приятели и роднини. От няколко седмици Карина обикаля фризьорските салони и преглежда каталозите за булчински прически. След като в един от тях са я предупредили, че първо трябва да има рокля, по която да се определи фризурата, къдравата девойка успокоила стилистите, че тоалетът й вече е избран.
Росен е по-дискретен по темата, но въпреки това и неговите приятели са в течение на организацията.

Единственото условие, което Петров поставил на булката, било церемонията да е през лятото, когато предаването му „Нека говорят" ще е в почивка. Тя пък само това чакала, тъй като мечтата й била именно лятна сватба.

Тв водещият и Карина имат сериозни отношения от близо година. Когато първите им публични снимки лъснаха, светските хроникьори бяха категорични, че макар и със сериозна разлика във възрастта, двамата влюбени си приличат страховито на външен вид. „Нали знаете, хората с голямо его винаги избират партньор по свой образ и подобие", заявиха още тогава зевзеците.

Преди Нова година, както „Всеки ден" съобщи, Росен сам избрал пръстен за своята любима. Оттогава насам тя не е на себе си от щастие. Единствената въпросителна около празненството засега е дали бъдещите младоженци да съберат близките си на родното Черноморие, или да почерпят в съседна Гърция. „Самото бракосъчетание ще е в София, а след това важното е да има пясък и вода", разкриха пред „Всеки ден" запознати с плановете на двойката.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !