Тръмп би бомбардирал Москва и Пекин:...

Бившият президент на САЩ и настоящ кандидат на...

Politico: Байдън тайно е разрешил на...

Американският президент Джо Байдън тайно е разрешил на...

Гергана Стоянова била мъж, казвала се Нел

отпечатай новината

04.02.2014 16:30 | Видян 2534 пъти

Гергана Стоянова била мъж, казвала се Нел

Водещата на "Усещане за жена" по TV7 Гергана Стоянова призна своето увлечение по парапсихология и опитите си в сферата на регресивната хипноза, чрез която човек може да се връща в миналите си животи, пише inews.bg.

Гергана разказа в интервю за в. "Труд" за посещението си при поляк на име Книжов, който умеел да връща пациентите си към различните инкарнации. Сеансът продължил цели три часа, през които водещата била в съзнание, но не можела да помръдне тялото си.

"Само в едно от преражданията видях движения. Аз бях мъж, казвах се Нел, облечен с дрехи груби като чувал, от много твърда материя, ушити на едър бод, на ръка. Панталонът беше къс и нещо като роба, покриваща ханша. Ходех с много твърди обувки, като от кора изработени, с връзки около глезените, обути на бос крак. Вървях по някаква много кална улица.

Всичко наоколо беше черно, кално, като в старо предградие на Лондон отпреди три века, но не мога да кажа със сигурност епохата... Не ми беше студено, въпреки че газех в лепкава кал, а краката ми потъваха целите в нея. Отивах някъде, за да взема хляб. Имах ясна визуализация как изглежда този хляб - кръгъл, по-скоро черен, с едри зрънца в него. Имах усещането, че отивам да намеря точно такъв хляб, студен. В къщата ми, която представляваше една стая, оставих клекнали на земята жена ми Рода и дъщеря ми Мита, те чистеха някакво зърно, за да правят ядене."

 

Снимка: inews.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !