Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Metropolis посрещат пролетта с Future Heroes!

отпечатай новината

06.02.2014 16:00 | Видян 2803 пъти

Metropolis посрещат пролетта с Future Heroes!

С приближаването на пролетта, идва и поредното издание на най-иновативния парти бранд на Метрополис – Future Heroes, който ще се проведе на 7 март 2014 в Зала Христо Ботев !

Поредицата всяка година представя за първи път у нас най-горещите нови имена в техно музиката. Така, въпреки че супер звездите на световната електронна сцена в последното десетилетие остават почти непроменени, Metropolis развиват и поддържат българската електронна култура в крак с най-модерните, различни и актуални световни тенденции.
Задължително условие на всяко Future Heroes парти е да присъства и един утвърден парти великан, който не просто е част от тенденциите, но и ги създава. И доказателството, че концепцията работи е, че само година след първото си идване у нас, основен хедлайнер на Future Heroes 2014 ще бъде Sam Paganini, с когото българската публика се запозна на предишното издание на тематичната поредица.

В последната година кариерата на италианеца се изстреля с главоломна скорост нагоре и това не остана незабелязано от българските му фенове – първите 200 промо билета за Future Heroes 2014 бяха продадени за по-малко от 36 часа!

Музикалните корени на Sam Paganini са дълбоко свързани с рока и именно по-тежкият и суров звук е отличителният знак на масивните му Techno-progressive хитове. Любимец на всички – от Sasha Carassi и Richie Hawtin, до Marco Carola, John Digweed и Dubfire, италианецът цени музикалните традиции, но постоянно предизвиква границите – например Prisma EP (Drumcode, 2012) е посветено на култовия албум The Dark Side of the Moon (1973) на Pink Floyd. Най-новото му EP Shade пък излезе току-що и освен основният разбиващ едноименен трак, в него присъстват ремикси на Timmo, Mattew Jay и втория гост на Future Heroes 2014 – MiniCoolBoyz.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !