Синът на Цеца я дари с трети внук

Фолкиконата на Сърбия Цеца бе зарадвана с трето внуче....

Венко призна всичко за Слави и Ку-ку...

Барабанистът Венелин Венков, който беше част от "Ку-ку...

Коце Маца с ново лице след пластика

отпечатай новината

06.02.2014 16:15 | Видян 2604 пъти

Коце Маца с ново лице след пластика

Издирваният по цял свят български бос на черното тото Костадин Хаджииванов - Коце Маца, си е сменил физиономията с пластична операция, научи "Уикенд". Перичкият милионер, който е сред шефовете на световния синдикат за манипулиране на резултати от футболни срещи, вече имал съвсем нова физиономия. Говори се, че е станал направо неузнаваем след сложна пластична операция.

Според слуховете интервенцията била извършена в специализирана клиника в Сингапур, за което Коце Маца броил около 50 000 долара. С новата външност и фалшиви документи нашенецът бил сигурен, че няма как властите да го заловят.

Интерпол разполага само със старата му лична карта, но не и със снимка как изглежда след операцията на лицето. Последните му фотоси са отпреди две години, на тях престъпния бос е заснет как отстрелва слон на сафари в един от ловните резервати на Танзания.

Хаджииванов вероятно никога повече няма да се върне в България и ще продължи да се укрива в чужбина, предполагат близките му. Знае се още, че Коце Маца дъжи чрез подставени лица имение в Халкидики.

 

Снимка: senzaciq.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !