Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Прекрасни дни на Вим Вендерс в кината...

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ДНИ" влиза в...

Всестранни таланти предизвикват „Големите надежди”

отпечатай новината

07.02.2014 13:00 | Видян 1584 пъти

Всестранни таланти предизвикват „Големите надежди”

След 9 града, стотици пропътувани километри в цяла България и среща с хиляди кандидати, кастингите за най-новото шоу на Нова „Големите надежди” приключиха.

Техният край обаче поставя началото на следващ, още по-тежък етап – избиране на най-талантливите и най-големи надежди. „Щастливи сме, че се срещнахме с толкова много способни деца по време на прослушванията. За пореден път се убедихме, че страната ни е богата на истински дарования. Именно поради тази причина изборът ни ще бъде много труден. Предстои  неуморно денонощно обсъждане на кандидатурите, за да вземем решение кои от тях да продължат напред.“, сподели продуцентът на формата Магърдич Халваджиян.

Развълнувани, емоционални и по детски непринудени, малките претенденти дадоха повече от сериозни заявки по време на кастингите. Те изненадваха с амбиция, сериозна музикална подготовка и най-вече – с разнообразието си от други таланти, които притежават. Голяма част от явилите се кандидатите имат зад гърба си сериозни спортни постижения, театрални и телевизионни изяви, признания от престижни национални и световни конкурси и дори призове за красота…

Точно такъв е примерът с 13-годишна красавица, носител на редица Гранд При от конкурси за музика, танци и красота. През 2012 получава титлата „Най-добър детски модел в България“, а най-сериозното й постижение е когато същата година печели престижните призове „Beauty International” и „Beauty World Fashion“ на международния конкурс за красота за деца в Доминиканската република. Друга 11-годишна чаровница пък впечатли екипа както с музикалното си представяне, така и с подбора на тоалета си.

Оказа се, че малката претендентка се занимава сериозно с актьорско майсторство и участва в цели три постановки на голяма театрална сцена – „Магьосникът от Оз“ и „Глупаци“ (театър „Сълза и смях”) и „Веселите уиндзорки“ (Народен театър „Иван Вазов“). Също толкова впечатляваща беше и кандидатка, която вече е направила сериозни първи стъпки в спорта и дизайна. Малката дама е кандидат за жълт картон по карате, но освен това е спечелила и втора награда в конкурс за дизайн на Барби облекла.

Големи надежди даде и републиканска шампионка по художествена гимнастика. Сред кандидатите се откроиха още 7-годишно момиче, което изпя песен на китайски; 14-годишна дива, определена като българската Кристина Агилера; малки почитатели на тежкия и ъндърграунд стил, заложили на парчета на Металика и Пинк Флойд, и дори детски гаражен бенд с инструментални умения на китара, бас, пиано и барабани. Интересна тенденция се открои и при избрания репертоар – най-често изпълняваните хитове бяха „За тебе бях” на Лили Иванова и “Rolling in the deep” на Адел.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !