Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Лайв шоу на Bobo & The Gang в нет-а

отпечатай новината

11.02.2014 16:30 | Видян 943 пъти

Лайв шоу на Bobo & The Gang в нет-а

Рапърът Бобо, който наскоро бе отличен на Вторите годишни хип-хоп награди с призовете за Най-добър r’n’b артист и "Най-успешна колаборация със световна звезда", вече е готов със следващия си проект – лайв шоу с бандата си Bobo & The Gang, съобщава dnes.bg.

Премиерата в интернет е на 16 февруари, неделя. Bobo & The Gang е единствената лайв хип-хоп банда в България. В нея влизат Yaro–B (вокали), Ивайло "Topsun" Стайков (кийборд), Борис "Jaka" Спасов (програминг), Стойко Милев (бас), Росен Ватев (барабани) и Ангел Дюлгеров (китара).

Лайв изпълнението им ще включва 8 парчета в стилове вариращи от фънк до реге през олд-скул хип-хоп, като вместо на хитовете Бобо и компания са заложили на тракове за ценители.

Видео продукцията пък е дело на проекта StudioLive, който дебютира с лайва на Bobo & The Gang, като амбицията му е да издава по няколко миниконцерта на култови банди всяка година.

Концертът на Bobo & The Gang ще се разпространява през официалните канали на лейбъла Facing The Sun в YouTube и Vbox7, а там вече по-нетърпеливите фенове могат да гледат трейлъра м

 

Снимка: Bobo & The Gang, dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !