Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Пласидо Доминго мечтаел за България

отпечатай новината

12.02.2014 10:00 | Видян 1418 пъти

Пласидо Доминго мечтаел за България

Концертът на Пласидо Доминго у нас е една сбъдната мечта както за почитателите на великия тенор, така и за самия него. Легендарният изпълнител споделил пред организаторите на концерта си - Петър Петров и Дейвид Либерберг от „Болкън ентъртейнмънт", че от 40 години насам искал да дойде в България. Е, мечтата му вече е факт, тъй като вчера късно вечерта Доминго пристигна на летище София със съпругата си Марта Орнелас, пише vsekiden.com.

Той разказа, че още в началато на своята кариера в Израел е имал удоволствието да работи със страхотни музиканти и артисти от български произход, които са му станали близки приятели. Още тогава си е обещал някой ден да посети нашата страна.

След пристигането си Пласидо Доминго и Марта Орнелас се отправили към хотела. От утре предстоят репетиции на маестрото със Софийската Филхармония. Той се подготвя внимателно за всеки свой концерт, а за българската си публика пожела да подготви специална и много лична изненада, която изисква допълнителни репетиции.

Концертът му в препълнената зала „Арена Армеец" на 14 февруари се очертава като едно от най-значимите и успешни музикални събития на годината.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !