Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Хюррем от "Великолепният век" стана майка на Лара

отпечатай новината

12.02.2014 12:30 | Видян 1755 пъти

Хюррем от

Мерием Узерли, която стана известна с ролята на Хюррем султан в сериала "Великолепният век", стана майка на момиченце. Бебенцето се е родило на 10 февруари и се казва Лара.

"Добре дошла на този свят, мое скъпо момиченце. Благодарна съм на Аллах, че дойде на този свят, защото ти ми даде сили да устоя. Ти си най-скъпият ми дар от съдбата! Благодаря на моето семейство и на всички вас! За пожеланията... За вашата любов. Бъдете живи и здрави!", пише Мерием в пост във Facebook, където се похвалила с радостната новина.

Заради бременността Мерием изненадващо напусна снимачната площадка на "Великолепният век" и се върна в Германия, а ролята на Хюррем бе възложена на актрисата Вахиде Гьордюм, но тя остана далеч от успеха на предшественичката си, а рейтингът на сериала спадна драстично.

Любимият на Мерием Узерли - Джан Атеш, отначало отказваше да приеме бебето, дори настоявал Мерйем да абортира, но след като тя отказала и била решена да роди, Джан поискал да се сдобрят, но тя отказала.

В края на този сезон култовата лента "Великолепният век", която бе продадена в около 60 страни, ще направи зрелищен финал.

Финалната сцена ще бъде заснета като игрален филм, а Мерием Узерли ще изиграе отново ролята на Хюррем.

Снимка: Facebook

Източник: Dnes.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !