8% са пристрастените към пазаруване -...

8% са пристрастените към пазаруване - шопахолиците в...

Софи Маринова и Камджалов завладяха...

Вчера (28.05) в зала 1 на НДК се състоя световната...

Появи се двойничка на Пам Андерсън

отпечатай новината

14.02.2014 14:30 | Видян 2010 пъти

Появи се двойничка на Пам Андерсън

Британка замяза досущ на Памела Андерсън след серия от операции, които са и стрували 20 000 паунда събщи пресата на Острова. С дълга руса коса, огромен бюст и стройна фигура, 28-годишната Каролин Андерсън от Ливърпул лесно може да бъде объркана с актрисата от „Спасители на плажа".

Британката е маниачка относно всичко, свързано с актрисата и е посветила 14 години от живота си и цяло състояние, за да заприлича на Памела.  Жителката на Ливърпул се е подложила на 9 операции на гърдите, включително няколко за корекция на имплантите, има ботокс, избелени зъби и филъри в устните, пише Блиц.

Тя смята, че е подобрена версия на 46-годишната звезда, която трябвало да бъде поласкана, когато й казват, че прилича на Каролин.

"Израснах със "Спасители на плажа" и винаги съм се възхищавала на външния й вид. Тя е като анимационен герой във формата на човек", обяснява Каролин.

Ключова роля в нейното преобразяване изиграл бащата на момичето от Ливърпул, който и казал, че след като се изрусила заприличала на Памела. "Бях обсебена от тена, който има Памела. Ходех на солариум четири пъти седмично по 16 минути. Кожата ми заприлича на кърваво сурово месо".

Въпреки усилията, които полага, за да изглежда дори по-добре от Памела Андерсън, тя признава, че рядко я бъркат с актрисата.

"Аз съм най-добрата двойничка на Памела Андерсън в света, дори съм по-добра от оригинала", казва Каролин.

Снимка: lifestyle.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !