Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Пълен провал за турнето на Софка и Устата в САЩ

отпечатай новината

01.03.2014 09:00 | Видян 2145 пъти

Пълен провал за турнето на Софка и Устата в САЩ

Обявеното за „грандиозно" турне на Софи Маринова и Устата в Америка се оказа абсолютен провал за изпълнителите, научи „Всеки ден". Софка и Иван Динев гръмко и приповдигнато обясняваха, че ще пеят във Флорида, Лас Вегас и Ню Йорк пред многохилядна публика и ще пътуват надлъж и нашир над Обетованата земя със скъп частен самолет. Мераците им обаче бяха попарени от българите зад океана. Изпълнителите очакваха засилен интерес към участията им, но на практика нещата се оказаха много по-различни.

На фотоси, направени по време на последния „концерт" на певците, се вижда, че „препълнените зали" са чисто и просто запуснати складове, в които са натрупани кашони и се виждат закачени от последните коледни празници гирлянди. Публиката от има-няма 30 човека може и да е оценила певческите възможности на изпълнителите, но безплатните вино и ракия са привлекли по-скоро закъсали емигранти, отколкото успели сънародници. Без съмнение изпълнителите са останали с горчив вкус с устата от неприятната изненада, че ще трябва да извисят глас на читалищно ниво.

Типично в свой стил, за да замаже положението и да не си проличи, че са се провалили отвсякъде, Софи вкара в употреба духовития си речник и за да уязви канадците, отсякла: „Тия пък к'ъв байрак имат! Открая червено, по средата - шумка!". „Каквото и да говорят, най-накрая няма да могат да си покрият дори парите за билетите. Дано след този провал най-накрая слязат на земята и се осъзнаят, че всичко е само празни приказки и изхвърляне", ехидно подмятат колеги на Софка и Устата.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !