Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Орязаха заплатата на Юксел

отпечатай новината

05.03.2014 12:45 | Видян 2123 пъти

Орязаха заплатата на Юксел

Макар десетки да се облажиха покрай кадровите реформи в Би Ти Ви, то Юксел Кадриев не е сред тях. Напротив, предвидено е месечното възнаграждение на новинаря да бъде намалено заради почти двойно по-малко работа, която той ще върши след 4 март, научи "Всеки ден". Така вместо почти 4000 лева, които вземаше досега, етническият турчин ще трябва да се задоволява само с 3 хилядарки месечно.

Според новата програмна схема късните новини на канала са изместени с час и половина по-късно - чак в 23.30 часа, като те са представяни само от един говорител, в лицето на Иван Георгиев, вместо двойка новинари, както досега. Вследствие на това емисиите, с които Юксел е на екран, се намаляват с 50%, тъй като реално като ангажимент му остават единствено новините в 7. Именно това и обуславя заниженото мумесечно възнаграждение от 3900 на 3000.

Кадриев обаче очевидно не е доволен от развитието на професионалната си кариера и е поискал лична среща с ръководството на канала, в която настоявал да му бъдат поверени нови задачи и отговорности в медията, с които да трупа хонорари и премии. Не е тайна, че Юксел е затънал до гуша в кредити, за погасяването на които дори заплатата от 4 бона едва стигаше. Водещият е известен в Би Ти Ви като човека с най-много заеми сред всички и нееднократно е искал от колегите си различни дрени суми за преживяване.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !