Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Преслава се изповядва пред Петя Дикова

отпечатай новината

06.03.2014 14:20 | Видян 4230 пъти

Преслава се изповядва пред Петя Дикова

Тази събота, 8 март, от 11:00 часа по bTV в екслузивно интервю за COOL…T фолк звездата Преслава ще наруши дългото си мълчание и ще отговори на въпросите на Петя Дикова. През последните месеци една от най-успешните фолк изпълнителки беше обект на множество клюки. За пръв път тя ще отговори откровено на въпроси за славата, борбата с килограмите и най-горещата тема – мъжа до нея.

В студиото на COOL…T ще влезе една от най-добрите приятелки на жените в България – Наталия Кобилкина. Заедно със съпруга си Делчо, тя ще говори откровено за брака, секса и всички неудобни теми, които истински вълнуват зрителите.

Само тази събота зрителите на bTV ще разберат истината за идването на актьорите от култовия сериал "Ало, ало" в България. Какво ги води у нас и какво се случва с тях години след края на поредицата, ще стане ясно в предаването.

Пред камерата на предаването ще застане един от солистите на „Lord of the Dance", който ще разкрие какво се случва зад кулисите на световното шоу.  И не на последно място в предаването ще направим анализ и коментар на бляскавата церемония на наградите „Оскар” 2014.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !