Израел ликвидира командир на Хизбула...

Късно снощи израелски удар в Южен Ливан е отнел живота...

Самолетът на Тръмп удари друг на...

Инцидент със самолета на кандидата президент Доналд...

Миглена Ангелова пише на Анджелина Джоли

отпечатай новината

07.03.2014 10:00 | Видян 2799 пъти

Миглена Ангелова пише на Анджелина Джоли

Миглена Ангелова съвсем е откачила и е готова на всичко, за да привлече поне малко медийно внимание към себе си, научи „Всеки ден". Бившата водеща на сълзливото предаване „Искрено и лично", което съвсем скоро беше свалено от поредния си ефир, всячески иска да напомни за себе си, макар и по най-безумен начин - като се изложи стабилно с писмо, адресирано не до кой да е, а до холивудската звезда Анджелина Джоли.

„Като я гледам какво е рагу, целият ми хуманизъм се напряга: ако продължи да не изпитва глад с този „нов" метод, киноиндустрията ще загуби една страхотна екшън-актриса", притеснена е Ангелова. Водещата била твърдо решена писмото й до актрисата и половинка на Брад Пит да не остане само в интернет пространството, а да достигне по предназначение.

„След като омъжи една от дъщерите си, а другата я дари с внуче, Мисис „Искрено и Лично" влезе в ролята на Майка Тереза и се зае да дава акъл и да „спасява" холивудски величия, които със сигурност хал хабер си нямат коя е", коментират бивши колеги на Миглена. Те са категорични, че с телевизионната кариера на Ангелова е свършено и това е отчаян повик за внимание. „С нея трудно се общува. Властна е, доста лицемерна, затова и децата й се разбягаха по всички краища на света - само и само да са по-далеч от майка си", споделят бивши съратници на устата русенка.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !