Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Дан Браун впечатлен от роден сериал

отпечатай новината

10.03.2014 09:45 | Видян 2061 пъти

Дан Браун впечатлен от роден сериал

Най-новият сериал на TV7, Знакът на българина:Кървавият код, който започва да се излъчва от тази вечер, привлякъл вниманието на един световноизвестен писател. Става въпрос за Дан Браун, който направи страхотен удар с поредицата Шифърът на Леонардо.

Популярният автор много се впечатлил от родното предложение Знакът на българина на Димитър Недков, по което е реализиран и сериалът. Затова поискал да присъства на снимачната площадка. Това издаде актьорът Мариус Донкин в предаването Пуснете водата. Той е категоричен, че новата продукция много ще се хареса на почитателите на конспиративните теории. Фактът, че всичко се завърта около нашенците допълнително засилва интереса.

Ще видим как един древен знак, който в миналото бил разделен на три части, сега трябва да бъде събран, за да се възстанови хармонията на Земята. В ролите ще видим още Симеон Лютаков, Ирмена Чичикова, Ирена Милянкова, Ана Мария Гюзелева, Момчил Карамитев, Станка Калчева, Стоян Алексиев, Иван Радоев, Симеон Владов и Николай Урумов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !