Не благодари на бг режисьора си К....

Изпълнителката на едната от двете главни роли във филма...

Палма за метресата на руски олигарх,...

Златната палма на 77-ия фестивал в Кан отиде при...

Ума Търман: След 40 много стари неща започват да ти се виждат нови

отпечатай новината

10.03.2014 13:00 | Видян 2040 пъти

Ума Търман: След 40 много стари неща започват да ти се виждат нови

След двегодишна почивка Ума Търман се завръща на големия екран с новия си филм "Нимфоманка", чиято световна премиера е на 6 март. Може би това е една от причините актрисата да бъде избрана за корицата на последния брой на дигиталното списание Edit.

Другата очевидна причина е, че 43 -годишната блондинка продължава да изглеждаше все така великолепно. Тя позира в дизайнерски дрехи на Dolce & Gabbana, Emilio Pucci, Lanvin, Roberto Cavalli и обувки на Christian Louboutin, а сесията е дело на италианския фотограф Джампаоло Сгура.

Ето и няколко акцента от интервюто с Търман за изданието:

За актьорската професия:

"Един мой приятел философ веднъж ми каза, че работи много повече, когато не е на работа. Аз също смятам, че един актьор трябва да си прави почивки от киното през известно време, за да може да се завръща с ентусиазъм, а не да изпитва скука. Аз направих двегодишна почивка и сега наистина се чувствам различна. Смятам, че съм се променила в тези две години, и като човешко същество, и като изпълнител."

За новия си филм „Нимфоманка" и работата ѝ с режисьора Ларс фон Триер:


"Няма по-ценно качество за един режисьор от прецизността. Когато работиш с много хора, половината от битката е в контакта с тях. Всеки човек е различен и си има своите страхове и опасения. Режисьорът трябва да накара всички актьори да се успокоят и да се заловят за работа сякаш за оркестър от стари музиканти. Това невинаги се случва."

Снимка: Edit

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !