бТВ и Нова спират да снимат сериали,...

Двете най-големи частни телевизии у нас – бТВ и Нова, са...

Отиде си малко известен режисьор,...

Режисьорът и продуцент Роджър Корман, известен с...

"Фамилия Тоника" се присъединява към "Големите надежди"

отпечатай новината

11.03.2014 13:30 | Видян 1767 пъти

Милица, Ева, Ралица и Драго – лицата на една от най-обичаните български формации „Фамилия Тоника”, стават част от бенда на „Големите надежди”. Утре, 12 март, 20.00 ч., четиримата изпълнители ще влязат в ново амплоа – те ще бъдат беквокали и ще застанат до малките кандидати, за да ги подкрепят в най-звездните им мигове на сцената.

Ден преди старта на шоуто и нетърпеливи от първата си среща с младите таланти, четиримата се върнаха назад в щурите си детски години. Твърдят, че били послушни деца, но едновременно с това не крият най-свежите си пакости. Такъв е примерът с Ева, която решила да се покатери на черница, облечена с чисто нова рокля. Не само че успяла да я изцапа, но за капак паднала от дървото право върху… прасе.

Детството си Ралица свързва с диви индиански игри и лов на котки, които непременно били прибирани вкъщи. Драго пък споделя, че лудуването с първото му колело преобърнало иначе кроткия му детски нрав. За полупразните кутии с бонбони си спомни Милица, която тайно изяждала част от лакомствата, прикривайки старателно следите си.

Освен пакостите, четиримата помнят и първите си стъпки в музиката. В ролята на сцени често били използвани столчета, огради или други импровизирани места. Преди да осъзнае, че пеенето е нейното призвание, Ралица  свирила на клавир в училищна група и редовно посещавала концертите в читалището в родния Левски. Първата публична изява на Ева била на 14-годишна възраст. Две години по-късно обаче вече била носител на медал от националния фестивал в Габрово.

По-големият брат на Драго пък бил човекът, който го насочил към музиката – именно той го научил да свири на китара и барабани. В седми клас вече свирил в най-добрата рок група във Враца „Вестители“. Любовта към музиката срещнала Милица с пианото още на петгодишна възраст, след което последвали участия в редиците на хор „Бодра смяна“, различни самодейни групи и разбира се, Консерваторията.

Днес, четиримата продължават да бъдат любимци на поколения българи, а от утре ще споделят своя опит с най-младите таланти. Кои са надеждите обаче, които първи ще излязат на сцената на най-новото шоу на Нова утре, в 20.00 ч.? Медалист по бадминтон, млада рок група, любител на сладостите и обратното – почитатели на здравословното хранене, са само част от децата, които ще превземат сцената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !