Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Мика Стоичкова се провали

отпечатай новината

12.03.2014 09:30 | Видян 2996 пъти

Мика Стоичкова се провали

Големият пробив на щерката на Христо Стоичков в Америка се оказа просто един голям провал. След като месеци наред Мика тръбеше, че готви гигантско, супер важно и интересно предаване, което ще се излъчва по национална телевизия в Щатите, в крайна сметка гаджето на Иво Аръков акостира безславно в „Денсинг старс".

Мика ще отдаде три месеца от живота си на танцувалното предаване, при положение че точно през това време нейното шоу трябваше вече да е започнало. Стоичкова обиколи сума ти телевизии, преди да намери някоя, която да го приюти. За известно време се подвизаваше при Росен Петров, но и там не постигна особени успехи и напусна предаването. Още тогава Мика обяви, че заминава за Щатите през април. Сега обаче излиза, че точно по това време ще се вихри на дансинга по Нова телевизия. С нея уж щеше да замине и половинката й Иво Аръков, който в името на общия семеен живот извън граница напусна театъра напълно, пише vsekide.com.

Явно обаче нещата се разпадат, защото само преди няколко дни Аръков се обадил в „Зад канала", където играеше, за да попита дали може да си върне работното място. Оттам го отрязали с думите, че не стават нещата на принципа „иди ми-дойди ми". Иво настоявал и пред продуцентите на „Денсинг старс" да влезе в предаването заедно с Мика, но от Би Ти Ви скръцнали със зъби и казали, че по никакъв начин, докато се снима в техния сериал „Фамилията", че дори и една година след това, не може да се изявява в конкурентна медия.

„Иво и Мика ще заминат за Америка, но само на екскурзия. Май нищо повече и кой знае какво не ги чака там", коментират колеги на артистичната двойка.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !