Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Бийбър оглави класация за най-досадна знаменитост

отпечатай новината

14.03.2014 10:45 | Видян 2070 пъти

Бийбър оглави класация за най-досадна знаменитост

Канадският тийн идол, поп певецът Джъстин Бийбър оглави списъка на знаменитостите, новини за които се появяват най-често в средствата за масова информация, съобщава dnes.bg. Той зае първото място в антикласацията на сп."Форбс" на най-преекспонираните звезди. Резултатите от анкета показват, че 67 на сто от запитаните са го посочили като най-досаден представител на шоубизнеса през последната година.

Бийбър е най-дотегналият герой в публикациите заради непрекъснатите си антипрояви. Неотдавна певецът бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние, преди това полицията извърши обиск в дома му, бе заподозрян в нападение на фотограф, в съхранение на наркотици и т.н.

От "Форбс" отбелязват, че обикновено подобни антикласации се оглавяват от звездите в риалити шоутата, но този път една от тях - Ким Кардашиян, е отстъпила първенството на Бийбър. В тазгодишната класация тя е заела второто място. На третото е актрисата Линдзи Лоън, а четвърта е колежката на Бийбър - певицата Майли Сайръс.

Топ 10 на най-преекспонираните звезди в класацията на сп."Форбс" изглежда по следния начин:

1.Джъстин Бийбър
2.Ким Кардашиян
3.Линдзи Лоън
4.Майли Сайръс
5.Хани Бубу (момиче, което участва в риалити шоу с родителите
си)
6.Крис Дженър
7.Снуки
8.Парис Хилтън
9.Кортни Кардашиян
10.Клоуи Кардашиян.

Интересен факт е, че канадецът Бийбър тази година влиза и в друга класация на "Форбс" - този на най-влиятелните звезди. В нея е на девето място. Освен това певецът е втори по популярност в Туитър с над 50 милиона последователи, като по този показател отстъпва единствено на Кейти Пери.


Източник: БТА

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !