Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Ким Бейсинджър пеела в хор, обича музиката

отпечатай новината

14.03.2014 17:45 | Видян 1796 пъти

Ким Бейсинджър пеела в хор, обича музиката

Божествената Ким Бейсинджър навърши 60 години през декември и продължава да работи и да блести пред обектива на камерите и фотоапаратите, разказва dnes.bg. В мартенския брой на сп. W актрисата позира в черно-бели кадри, демонстрирайки фаталния си чар и нежност.

В началото на годината у нас тръгна последният филм с участието на звездата до момента – „Бойни старчета“, където си партнира със Силвестър Сталоун и Робърт де Ниро. Но не за лентата говори дамата пред медията, а за любовта си към музиката, идваща от нейния баща, който се отказва от кариерата на певец и музикант, за да може да изхранва семейството си.

„Баща ми беше музикант и музиката бе първата му любов. Ако трябва да бъда честна, това бе и моята първа любов“, сподели блондинката.

Като дете Ким тръгва по стъпките на баща си, но не стига много далече. „Баща ми пееше в хор всяка неделя, аз също. Обожавах това. Той свиреше и на тромпет и пиано през целия си живот. Аз също можех да свиря някои неща на пиано. Освен това съм писала доста мелодии, които могат да се изпълнят с китара“, разказа актрисата.

Бейсинджър с тъга си спомня, че татко ѝ се е отказал от музиката, която толкова много обича заради финансовата стабилност на семейството си.

„Баща ми имаше пет деца. После трябваше да отиде на война и като се върна, се ожени и започна да се занимава с финанси. Това е, което правеше през целия си живот – финанси. В смисъл, той би се обърнал назад и би казал, че животът му е наистина успешен и че се гордее с децата си. Но много би ми се искало да го видя как тръгва на едно истинско пътешествие. Мисля, че бе раздразнен, че не можеше да го направи“, обясни звездата.

Ким сподели и няколко неща за майка си, която в даден период от живота си е била модел. „Тя беше модел и имаше много възможности в живота си, но нямаше амбиция. Смятам, че майка ми много искаше просто да има дом и деца“, каза носителката на „Оскар“.

Снимка: сп. W

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !